JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea spune că răpirea şi crima de la Gura Şuţii, au fost pregătite cu o anumită premeditare de suspectul olandez

Autor:

Data: 24 septembrie 2019, 13:46

În aceste zile, întreagă Românie  este zguduită  de  cazul Adrianei Fieraru,fetița de 11 ani care a dispărut vineri după-amiază din localitatea Gura Șuții din Dâmbovița  şi a fost găsită moartă duminică, pe un câmp aflat la 2 kilometri de casă, victima unui pedofil  străin, un cetăţean olandez  care s-ar fi sinucis în Olanda, luni după-amiază.

Preşedintele  CJ Dâmboviţa,  Alexandru Oprea  a avut  o intervenţie  legătăde acest subiect şi fără  reţineri, a spus  că acest individ şi-a  pregătit  fapta cu o anumită premeditare.

Preşedintele CJ, Alexandru Oprea   a mai spus că ceea ce s-a întâmplat  la Gura Şuţii  se putea întâmpla oriunde şi oricând şi este inadmisibil că un individ   a venit  în  România,în Dâmboviţa,  să   răpească şi  să comită o crimă, dintr-o ţară care nă dă lecţii, că nu putem avea acces în Schengen.  

 Alexandru  Oprea a solicitat public    ca pedepsele pentru aceste infracţiuni să fie modificate. Fără  reţineri, şeful judeţului   a mai spus  că instituţiile statului, în speţă, Poliţia de  Frontieră  ar trebui să  aibă  toate pârghiile  necesare  pentru a putea  refuza  intratrea în România a unor persoane cunoscute  cu astfel de apucături, în contextul  în care  despre  suspectul olandez se ştia  că  a avut     probleme penale cu astfel de fapte.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea a  spus fără reţineri   că rolul instituţiilor de control ar trebui să fie mai aplicat. Mai mult, solicită public  IPJ Dâmboviţa  să gândească de urgenţă o campanile masivă de informare  cu privire  la astfel de situaţii.  Nu a ezitat să spună că este mai importantă prevenţia  decât intervenţia .

 Solicitările  publice ale preşedintelui  CJ Dâmboviţa,  Alexandru  Oprea nu s-au oprit aici.  Acesta   a spus că fără să se supere unele instituţii ale statului, solicită  reconsiderea  modul de acţiune, spunând    că  ar trebui să se regândească din nou la atribuţiile posturilor locale de poliţie .

 Preşedintele CJ, în finalul intervenţiei a transmis şi un mesaj de condoleanţe familiei .

Oficialii olandezi din țara noastră îşi exprimă regretul, anunţând că autorităţile din ambele ţări sunt în contact direct pe acest subiect. Ancheta a fost preluată  de Parchetul General.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google