JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Peste 12000 de târgovișteni au semnat pentru al doilea mandat al lui Klaus Johannis

Autor:

Data: 20 septembrie 2019, 12:31

Activitatea intensă de reorganizare din ultimele 12 luni, la nivelul Organizației PNL Târgoviște, și-a arătat roadele în cursul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii președintelui Klaus Johannis.

În perioada alocată acestei activităti ne-am aflat permanent între târgovișteni, am dialogat cu oamenii și suntem în măsură să afirmăm că PNL Târgoviște s-a conturat ca o alternativă politică viabilă pentru electoratul local.

Târgoviștenii și-au reconfirmat afinitatea pentru politicile liberale, sprijinul și încrederea în președintele Klaus Johannis.

Peste 12000 de semnături au fost strânse de PNL Târgoviște, peste target-ul propus iar satisfacția noastră este cu atât mai mare cu cât reprezintă rezultatul muncii noastre politice desfășurate în oraș, printre oameni, spre deosebire de competitori ai nostri, care și-au îndeplinit “sarcina de partid” prin birourile instituțiilor publice.

 Dincolo de acest rezultat care ne onorează și pentru care mulțumim încă o dată semnăturilor, este important că targoviștenii știu de ce trebuie să îl voteze pe Klaus Johannis:

-Îi reprezintă pe toți oamenii cinstiți și muncitori din România, pe cei care nu fac compromisuri mergând pe scurtături și care realizează că avem o șansă imensă, de a ne întoarce la normalitate după alegerile prezidențiale.

-Este garantul respectării Constituției și legilor tării, dar si a unor politici externe în măsură să facă vocea României auzită și respectată în lume.

                         Președinte PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google