JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Au început lucrările de extindere, reabilitare, modernizare şi echipare a Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte

Autor:

Data: 5 iunie 2019, 10:19

Au debutat lucrările de extindere, reabilitare, modernizare şi echipare a Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte și au termen de finalizare un an, timp în care instituția educațională va fi ”transformată din temelii”, așa cum a precizat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Miercuri de dimineaţă, edilul Cristian Daniel Stan  a făcut o vizită de lucru pe şantierul  de la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgovişte unde se lucrează în ritm alert.

 De la vizita pe şantier  nu au lipsit: constructorul,proiectantul , viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi directorii din cadrul direcţiilor subordonate Primăriei Târgovişte.  

Școala va fi reabilitată în întregime, se vor construi încă șase corpuri noi de clădire, realizându-se creșterea numărului de săli de curs de la 22 la 36, se va construi o sală de festivități, se va extinde sala de sport, se vor construi grupuri sanitare și vestiare aferente zonei sportive, la care se adaugă o clădire tehnică.

Proiectul „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale prin extinderea, reabilitarea, modernizarea şi echiparea Şcolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Târgovişte are o valoare de 18.496.227,26 lei (inclusiv TVA).

Lucrările sunt finanţate prin POR 2014-2020, Axa Prioritara 10, „Imbunătăţirea Infrastructurii Educaţionale”, iar durata maximă de execuţie este de 12 luni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google