JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Moment de reculegere ţinut de poliţiştii din Dâmboviţa, în memoria polițistului timișean căzut la datorie

Autor:

Data: 3 iunie 2019, 13:29

Un moment de reculegere a fost ţinut luni şi de poliţistii de la  IPJ Dâmboviţa alături de inspectorul şef, cms. şef de poliţie, Sorin Păun.

Aceştia  i-au adus un omagiu lui Cristian Amariei, colegul lor câzut la datorie, împuşcat de suspectul pe care îl urmărea, lângă Timişoara.

Timp de 1 minut, poliţiştii din teren  au oprit autospecialele, au coborât  din maşini, au  lăsat  în funcţiune semnalele acustice si luminoase. 

Şi ceilalţi poliţişti  dâmboviţeni  şi-au înterupt  activitatea oriunde s-au  afla la miezul zilei, tot timp de 1 minut.

Poliţistul a fost împuşcat mortal  duminică după-amiază în comuna Izvin, judeţul Timiş, în timp ce îl urmărea pe bărbatul condamnat la închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Un alt politist a fost rănit.  Cei doi făceau parte din echipa care înconjurase casa în care se ascundea suspectul, care a reuşit să fugă.

Sute de poliţişti şi jandarmi, asistaţi de un elicopter, câini şi drone îl caută pe un bărbat care, ieri, a împuşcat un poliţist aflat în misiune. Bărbatul din Lugoj este căutat internaţional de acum un an.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google