JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Titu, Călin Popescu Tăriceanu a făcut apel la mobilizare pe 26 mai 2019, ziua victoriei ALDE

Autor:

Data: 12 aprilie 2019, 22:27


 Pe parcursul zilei de vineri, preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu şipreședinte ALDE,  a fost prezent în judeţul  Dâmboviţa. Călin Popescu Tăriceanu a fost   însoțit  de secretarul  general  ALDE – Daniel Chițoiu,  deputatul Andrei Gerea, vicepreşedinte ALDE, chestorul Camerei Deputaţilor , fost ministru al Energiei şi   candidat  la europarlamentare, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, preşedintele ALDE Târgovişte, Cosmin Bozieru şi alţi  reprezentanţi  ALDE Dâmboviţa.

 În prima parte   a zilei  a vizitat  două societăţi comerciale din Târgovişte. După prânz a făcut o vizită la Centrul Tehnic Renault Titu, un loc de care Tăriceanu este foarte ataşat şi asta  domnia sa a fost cel care a pus piatra de  temelie  în calitate de premier al României.

La ceas de seară,  delegaţia  ALDE  s-a întâlnit cu membrii și simpatizanții ALDE la Casa de Cultură a orașului Titu. Oficiile de gazdă  au fost făcute de preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre.

Călin Popescu Tăriceanu a avut un mesaj mobilizator pentru  membrii și simpatizanții ALDE din judeţul Dâmboviţa.   Foarte transant şi la subiect, Călin Popescu Tăriceanu a spus că pe 26 mai  2019, este nevoie de mobilizare, astfel încât rezultatele sondajelor  care creditează  ALDE cu un scor de 12-15%  să devină şi realitate. Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că 26 mai 2019,  trebuie să fie  ziua victoriei ALDE.  

 Cu un rezultat bun  pe 26 mai 2019, ALDE  merge  cu Demnitate în Europa .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google