JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

HOŢII AU DAT SPARGEREA LA MAGAZINUL CHINA MEGA SHOP DE LA PAVCOM

Autor:

Data: 6 aprilie 2019, 9:28

În noaptea de vineri spre sâmbătă, hoţii au dat spargerea la magazinul China Mega Shop de la Pavcom din municipiul Târgovişte. Aceştia au furat o sumă de bani.

Agitaţie mare sâmbătă de dimineaţă, la magazinul China Mega Shop de la Pavcom.

Poliţiştii, criminaliştii şi agenţii de pază de la Pavcom dar şi angajaţii şi patronii chinezi roiau pe lângă uşa magazinul China Mega Shop de la Pavcom care a fost forţată în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Hoţii au pătruns în magazin de unde au furat suma de 400 de lei, banii nu se aflau în casa de marcat ci intr-un sertar. Imediat la faţa locului au ajuns şi criminaliştii care au demarat cercetările la faţa locului.

Alţi poliţişti se pare că împreună cu agenţii de pază de la Pavcom au mers să verifice carmerele de supraveghere din zonă. Poliţiştii şi reprezentanţii magazinului verifică la această oră şi imaginile de pe camerele de supraveghere din magazin.

Se pare că alerta a fost dată de o femeie la 112, în momentul în care a ajuns la serviciu adică la magazinul China Mega Shop . Cercetările continuă în acest caz.

Vom reveni cu amănunte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google