JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

În timpul unei partide de vânătoare la Butimanu, un bărbat s-a împuşcat singur, din greşeală

Autor:

Data: 19 ianuarie 2019, 20:53

 În cursul   dimineţii de sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi de medicii Spitalului de Urgenţă Floreasca de faptul că un bărbat de 72 de ani a ajuns la unitatea medical  declarând că s-a împuşcat în genunchi la o partidă de vânătoare. 

Bărbatul  de 72 de ani a ajuns, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, spunând că s-a împuşcat singur în picior, zona genunchiului, în timp ce era  la o partidă de vânătoare de fazani, în judeţul Dâmboviţa. Medicii au anunţat Poliţia, fiind declanşată o anchetă.

Din primele date se pare că, în timp ce acesta se afla la o partidă autorizată de vânătoare de fazani pe raza localităţii Lucianca, comuna Butimanu, a alunecat şi arma i s-a declanşat accidental, fiind rănit în zona genunchiului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google