JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Turiști israelieni înzăpeziţi din cauza GPS-ului

Autor:

Data: 16 ianuarie 2019, 11:07

Jandarmii montani de la Postul Zănoaga au intervenit în sprijinul unor turiști israelieni aflați în dificultate în Munții Bucegi.

Familia, formată din doi adulţi cu vârsta între 40 și 45 de ani şi un copil minor în vârstă de 8 ani, se deplasa pe DJ 714 Moroeni-Padina și intenționa să ajungă la un loc de cazare din zona Peştera.

La un moment dat, în zona „Bolboci”, din cauza unei erori de GPS au fost direcționați cu autovehiculul pe un drum forestier, unde au rămas înzăpeziți.

Ajunși în zonă, jandarmii montani au constat faptul că turiștii străini se aflau în afara oricărui pericol.

Au intervenit prompt pentru sprijinirea acestora, le-au deblocat autovehicul din zăpadă și i-au însoțit pentru a ajunge în siguranță la Peştera, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.Turiştii aflaţi în dificultate în diferite zone din Munții Bucegi pot apela cu încredere numerele de telefon 0749.058037 / 0749.034639 sau numărul unic de urgenţă “112” pentru a solicita sprijinul jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google