JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Penalităţi pentru constructorii de la centura Târgoviştei 

Autor:

Data: 5 decembrie 2018, 10:53

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a susținut o conferință de presă în cadrul cărei a abordat subiectul legat de Centura Târgoviște. Alături au fost și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu. Edilul Cristian Stan a spus din capul locului că la momentul de față, constructorii nu se găsesc pe amplasament.

Mai mult, de la data de 1 decembrie 2018,constructorii vor plati penalizări de 65.000 de lei pe zi pentru întârzierea lucrărilor și nerespectarea clauzelor contractuale, Primăria Târgoviște nu va face rabat de la lege .De câteva zile, administrația de la Târgoviște a demarat lucrări de punere în siguranță a lucrărilor deja executate la Centura Târgoviște și lucrări de marcaje rutiere ,toate acestea realizându-se pe banii constructorilor. Primarul municipiului Târgoviște,Cristian Stan a vorbit și despre o contestație pe care o va depune la ADR Sud Muntenia privind evaluarea greșită a proiectului depus de CJ Dâmbovița și Primăria Târgoviște pe Axa 6 privind Centura Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google