JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Răcari,  sărbătorirea Zilei  Armatei a devenit tradiție

Autor:

Data: 25 octombrie 2018, 23:39

A devenit deja tradiție. Primăria oraşului Răcari  a sărbătorit şi în acest an Ziua Armatei Române pe data de 25 octombrie.

Sărbătoarea  a început aşa cum se cuvine, cu intonarea imnului . Un sobor de preoți a oficiat o slujbă religioasă în memoria  soldaților căzuți pe câmpul de luptă.  Au fost  depuse de coroane la  Monumentul  Eroilor din Răcari. Sărbătoarea a continuat  cu discursuri şi aprecieri la adresa Armatei şi la adresa eroilor care şi-au dat viaţa pentru libertate.  Primarul Marius Caravețeanu a subliniat rolul important al Armatei de-a lungul anilor .

La  Stadionul Răcari  a avut loc un program artistic,  susținut de elevii din unitățile școlare răcărene.   Ca noutate anul acesta, Primăria Răcari a pregătit celor mici și o expoziție cu autospecialele  din dotarea poliției, pompierilor, jandarmilor. Cei mari, dar şi cei mici, la final   au fost  invitați la o masă ca la cazarmă, meniul fiind fasolea cu ciolan .

Ziua Armatei Române este ziua când în România se sărbătoreşte Armata Română, care la data de 25 octombrie 1944 a eliberat de sub ocupaţia horthystă,  Transilvania de Nord. Sărbătorirea Zilei Armatei Române este stipulată de Decretul nr. 381 din 01.10.1959.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google