Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cristian Stan : PSD Dâmbovița este alături de omul, Adrian Ţuţuianu, nu cred că poate rezista un președinte impus de la centru împotriva voinței organizației

Autor:

Data: 22 octombrie 2018, 12:43

La săptămânala conferinţă de presă a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc luni, 22 octombrie , au fost prezenţi primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște, Ionuţ Săvoiu, administratorul public al judeţului şi nu în ultimul rând senatorul Titus Corlăţean.
În prima parte a intervenţiei, primarul Cristian Stan a abordat subiecte stric legate de investiţiile municipiului Târgovişte . Edilul nu a omis să comenteze şi despre zvonurile care au apărut săptămâna trecută , legate de proiectul pe POR privind Centura Târgoviştei. Primarul Cristian Stan a spus clar şi răspicat că ăproiectul nu a fost respins, s-au cerut clarificari şi este în evaluare.
Nu în ultimul rând, edilul Cristian Stan și-a exprimat public susținerea pentru Adrian Țuțuianu și din capul locului a respins foarte ferm ideea ca la PSD Dâmbovița să ajungă un președinte mumit de la Centru. După cum ştim, în ultimele săptămâni, în presa centrală se tot vorbeşte despre o posibilă sancțiune a președintelui PSD Dâmbovița, senator Adrian Țuțuianu la următorul Comitet Executiv Național. Se vorbește fie despre suspendarea acestuia de la conducerea PSD Dâmboviţa sau chiar de excludere, şi asta datorită faptului că Adrian Țuțuianu a criticat dur conducerea partidului şi chiar Guvernul în cadrul unor întâlniri de partid care se pare că au fost înregistrate pe ascuns şi ulterior date în presa centrală
„Mi se pare așa o chestiune aproape incredibilă în condițiile în care a-l îndepărta pe Adrian Țuțuianu de la Organizația PSD Dâmbovița înseamnă să faci cea mai mare favoare pe care o puteai face vreodată adversarilor politici de la Dâmbovița și nu numai. Un om care nu a pierdut nicio bătălie electorală, un om care și-a ținut la respect absolut toți adversarii politici pe care i-a avut, nu cred că poate fi la acest mod tratat de conducerea partidului. Sigur că evoluțiile pot fi cumva imprevizibile, însă PSD Dâmbovița este alături de omul care prin activitatea sa a impus respect și care a fost întotdeauna, din momentul în care a preluat conducerea organizației, motorul electoral și nu numai al acestei organizații…Nu cred că poate rezista un președinte împotriva voinței organizației…Ați văzut scrisoarea celor 66 de primari, vă asigur că nu a fost nici un fel de presiune, bineînțeles că am citit conținutul scrisorii și eu cred în forța acestei organizații și cred în Adrian Țuțuianu ca președinte al organizației. Vreau să mai menționez că a avea curajul să spui lucrurilor pe nume nu trebuie să determine aplicarea unei sancțiuni, pentru că despre asta este vorba, Adrian Țuțuianu și-a spus un punct de vedere, l-a spus într-un cadru organizat, ar trebui să ne preocupe cum acele înregistrări ajung în altă parte, iar acest lucru este absolut de condamnat. Este clar că sunt persoane care nu vor binele acestei organizații… ”, a declarat Cristian Stan, președinte PSD Târgoviște și primar al muncipiului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google