JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jandarmii dâmboviţeni salvează o viaţă. Ambulanţa va da şi ea o mână de ajutor 

Autor:

Data: 5 septembrie 2018, 12:36

Peste 20 de jandarmi au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa şi au donat sânge,  în semn de solidaritate faţă de colegul lor care suferă de o afecţiune medicală gravă.

În prezent jandarmul dâmboviţean se luptă pentru viaţă şi din dorinţa de a-l ajuta, atât pe acesta, cât şi pe ceilalţi bolnavi care au nevoie de transfuzii, la nivelul inspectoratului s-a organizat această acţiune de donare de sânge.

Conştienţi de importanţa pe care o are un simplu gest – acela de a dona – jandarmii s-au mai alăturat de-a lungul timpului unor campanii umanitare de sensibilizare a cetăţenilor cu privire la importanţa donării de sânge.

Prin această acţiune jandarmii au dorit să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

Din informaţiile pe care le deţinem, jandarmul care  suferă de o afecţiune medicală gravă se află internat într-un spital de specialitate dintr-un oraş al României, la o distanţă de câteva sute de kilometri  de Târgovişte.    Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa trebuie să transmită  cantitatea necesară de sânge către  spitalul respectiv . Transportul  va fi asigurat de către Serviciul de Ambulanţă  Dâmboviţa care imediat a răspus acestui apel .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google