JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

4,6 milioane de voturi la sondajul online al UE privind ora de vară

Autor:

Data: 20 august 2018, 10:38

La solicitarea Parlamentului European, Comisia Europeana a realizat un sondaj, care a demarat la 4 iulie și s-a încheiat joi, 16 august .

Sondajul online lansat de Uniunea Europeana privind menținerea sau renunțarea la practica trecerii la ora de vară a înregistrat 4,6 milioane de răspunsuri înainte de închiderea sa joi seară, a precizat vineri Comisia Europeana.

Europenii s-au pronunțat, prin intermediul sondajului, asupra eventualei sistări a practicii orei de vară, când ceasurile sunt date înainte cu o oră din martie până în octombrie. Raportul final al sondajului nu a fost făcut public încă, însă Comisia Europeană a precizat, într-o declarație publicată vineri, 17 august ca un raport va fi difuzat „în săptămânile care urmează”.Rezultatul sondajului ar putea sta la baza inițiativelor necesare pentru a adopta o schimbare a legii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google