JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. IMAGINI ŞOCANTE CU O ASISTENTĂ de la  Secţia de Pediatrie Târgovişte, în timp ce brusca un bebeluş.CONDUCEREA SPITALULUI ÎI VA DESFACE CONTRACTUL DE MUNCĂ

Autor:

Data: 24 iulie 2018, 15:13

Imagini şocante au apărut  pe o pagină de socializare , cu o asistentă medicală  din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte , de la  Secţia de Pediatrie în timp ce brusca un bebeluş pe care-l hrănea.La doar câteva minute după apariţia imaginilor, conducerea spitalului  a  demarat o amplă anchetă.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, dr. Claudiu Dumitrescu nu a stat pe gânduri  şi a spus foarte clar şi răspicat că o  asistentă cu un astfel de comportament nu are ce căuta în unitatea spitalicească . Ba mai mult, managerul a spus că va merge până la desfacerea contractului de muncă.

Şi directorul de îngrijiri medicale, Rodica Nicolae  a spus că este  foarte grav ce s-a întâmplat , convocând în şedinţă de urgenţă asistenta şefă  şi ceilalţi responsabili  de pe Secţia de Pediatrie pentru a se stabili cu exactitate cine este asistenta.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google