JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Codul Administrativ, prezentat pe larg de către deputatul Corneliu Ștefan

Autor:

Data: 11 iulie 2018, 14:59

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, membru în Comisia parlamentară pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a prezentat pe larg Codul Amnistrativ.


Pentru a fi foarte clare lucrurile, deputatul Corneliu Ştefan  a ţinut să sublinieze că în Codul Administrativ nu sunt prevăzute pensii speciale pentru   primari,  viceprimari, președinți și vicepreședinții de Consilii Județene.  Este vorba  de acordarea unor indemnizații, pentru care  trebuie îndeplinescă  o serie de condiții .

Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan a mai făcut câteva precizări clare privind Codul Administrativ şi asta pentru că în spaţiul public se încearcă o interpretare rău voită a Codului Administrativ .

La conferinţa de presă alături de deputatul Corneliu Ştefan, a participat şi primarul comunei Şotânga, Constantin Stroe care  a vorbit despre investiţiile majore din comună.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google