JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Weekend la Festivalul  Babel        

Autor:

Data: 10 iunie 2018, 8:29

Cele două zile de weekend la Festivalul  Babel,foarte pline. Sâmbătă, seria spectacolelor  s-a deschis la Muzeul de Istorie, de la ora 17:00, cu Bring your own SSIP in Romania, o producție a companiei coreene HaVokA Project care abordează teme sociale și personale într-o societate care își caută permanent echilibrul.

De la ora 19:00, în Sala Mare, Antigona, de la Teatrul Al. Davila din Pitești, un titlu pus în scenă chiar de Mc Ranin. Miza a fost mare cu un astfel de personaj din tragedia antică într-un astfel de festival precum Babel.

În Piața Mihai Viteazul, Django a  însufleți din nou atmosfera, în timp ce o altă Antigonă, venită tocmai din Coreea de Sud, a companiei Tot Value Theatre a fost pusă în scenă. Viziunea a fost complet alta, întrucât spectacolul se numește Recviem pentru Antigona.

 Tot la Casa Sindicatelor a avut loc spectacolul de la ora 22:00, care fusese anunțat pentru Curtea Domnească. Un spațiu neconvențional, dar foarte potrivit pentru Da alma à barca do inferno (De la suflet la barca iadului) al companiei portugheze Comuna Teatro de Pesquisa, un spectacol metaforic, un basm pentru oameni mari.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google