JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Asociația de Prietenie România-China are conducere nouă

Autor:

Data: 24 mai 2018, 23:53

Adunarea Generală a Asociației de Prietenie România-China  a fost găzduită   de sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița.  Oficiile  de gazdă au fost făcute de președintele Asociației de Prietenie România-China-Filiala Dâmbovița,  Gheorghe Popescu care de astăzi, este și  secretarul Asociației de Prietenie România-China , la nivel de țară.

 Invitații de onoare la acest eveniment au fost reprezentanții Ambasadei Republicii Populare Chineze în Romania, consilier onorific-  Zhao Lei și  domnul  Luyuxan  Lucian.

 La eveniment au mai  participat: directorul SNCRR, Silviu Lefter,   președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, vicepreședinții, Alin Manole și Luciana Cristea, vicepreședintele Senatului, Adrian Țuțuianu, parlamentarii dâmbovițeni Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, vicarul eparhial – pr.Ionuț Ghibanu, viceprimarul municipiului Târgoviște – Monica Ilie,  directorul Filialei Dâmbovița a Societății de Cruce Roșie, Raul Pavelescu, și membrii fondatori și reprezentanți  ai Asociaţiei de Prietenie România – China din toată țara.

 Lucrările acestei  Adunări au fost conduse de Ilie Cristescu,  președintele Asociației de Prietenie România-China- Filiala Caraș- Severin. Au răspuns  invitației, reprezentanții a 24 de filiale din țară. În deschiderea lucrărilor s-a ținut un moment de reculegere   în memoria fostului ministru Florea Dumitrescu, fost ambasador al României în China și nu în ultimul rând,  președinte al  Asociației de Prietenie România-China .

În cadrul reuniunii de lucru, pr. Ionuţ Ghibanu a transmis mesajul ÎPS dr. Nifon și  au fost susţinute alocuţiuni din partea celor prezenţi. Pe ordinea de zi a ședinței de lucru au fost subiecte care au vizat activitatea desfășurată de Asociația de Prietenie China-România în ultima perioadă, îndeosebi în anul 2017. De asemenea, au fost prezentate informații privind bugetul și raportul financiar-contabil al asociației.Întâlnirea a avut  ca obiectiv modificarea structurii de conducere a Asociației de Prietenie China-România, prin alegerea unui nou consiliu director, dar și a unui nou președinte.Cu 22 de voturi „pentru” și 2 voturi „împotrivă”, președinte al Asociației de Prietenie România-China  a fost ales Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al Senatului României. Votul pentru alegerea președintelui și a consiliului director a fost unul secret, exprimat de reprezentanții filialelor județene în structura de conducere a acestei entități.

 În următoarea  perioadă se va face o analiză foarte riguroasă a tuturor structurilor din țară .

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google