JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Sesiunea  Anuală  de Comunicări  Științifice Studențești ”NORME, VALORI ŞI REPERE CONTEMPORANE ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ”, și-a desemnat   câștigătorii

Autor:

Data: 11 mai 2018, 23:06

Pe parcursul a două zile, 10-11 mai, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative  a Universității Valahia din Târgoviște   a găzduit Sesiunea  Anuală  de Comunicări  Științifice Studențești ”NORME, VALORI ŞI REPERE CONTEMPORANE ÎN SOCIETATEA ROMÂNEASCĂ”.  Sesiunea de comunicări științifice  a fost dedicată studenţilor şi masteranzilor în domeniul științelor juridice și al științelor administrative cu preocupări de cercetare științifică  din cadrul Facultății de Drept și Știinte Administrative a Universității “Valahia” Târgoviște, precum și celor din Universitatea “Dunărea de Jos”, din Galați și Universitatea din Pitești.

Sub coordonarea unui cadru didactic, studenții și masteranzii    care au participat la lucrările sesiunii, au elaborat și au susținut studii, având astfel posibilitatea de a-și demonstra aptitudinile de documentare, analiză, argumentație și dialog. Totodata, sesiunea  a asigurat un cadru optim de socializare cu colegi, studenți și masteranzi, din alte centre universitare.

Cele mai bune lucrări susţinute au fost premiate, comitetul ştiinţific stabilind în prealabil o grilă de evaluare cu criterii clare, cunoscute de către participanţi.  Festivitatea de premiere a fost făcută de către conf. univ. dr. Constanța MĂTUȘESCU – Decanul Facultății de Drept şi Ştiinţe Administrative  și prodecanul  Facultății de Drept şi Ştiinţe Administrative  – lect. univ. dr. Steluța IONESCU.  Au mai fost prezenți :  conf. univ. dr. Claudia GILIA – Universitatea Valahia din Târgovişte,  lect. univ. dr. Denisa BARBU – Universitatea Valahia din Târgovişte,  conf. univ. dr. Lavinia VLĂDILĂ – Universitatea Valahia din Târgovişte.

 Premiile în bani și cărți au recompensat cele mai bune lucrări din cadrul fiecărei secțiuni. În plus, au fost acordate premii speciale.   Sponsorii  au fost: Societatea  de Avocatură Stan și Asociații, Societatea de Avocatură Mareş Danilescu Mareş, deputatul Claudia Gilia și Cabinetul de Avocatură și Mediere Barbu Florin Octavian . Evenimentul  a fost organizat de UNIVERSITATEA VALAHIA DIN TÂRGOVIŞTE – Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative în parteneriat cu UNIVERSITATEA DIN PITEȘTI – Facultatea de Ştiinţe Econimice și  Drept și Centrul Europe  Direct Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google