JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Târgoviștenii au avut parte de o  super petrecere de 1 Mai la Complexul Turistic de  Natație  Târgoviște

Autor:

Data: 2 mai 2018, 12:10

Ziua de 1 Mai a fost sărbătorită cu voie bună, programe de aerobic, zumba, kangoo jumps, demonstrații de lupte, judo, karate, wushu, shorin-ryu, gimnastică, volei pe plajă și jocuri distractive pentru copii la Complexul Turistic de Natație Târgoviște .

 Sute  de târgovișteni, cu mic cu mare,   au participat la activitățile pregătite de Primăria Târgoviște și   Complexul Turistic de  Natatie  Târgoviște. 

 A fost o super petrecere de 1 Mai. Cei mici  s-au întâlnit cu personaje din desenele animate, au putut experimenta pictura pe față și au primit baloane modelabile:  “Am sărbătorit 1 Mai prin sport și voie bună.
Mulțumim copiilor, părinților, sportivilor, antrenorilor și tuturor celor care  au participat astăzi la o activitate cu totul deosebită, gazduităa de cea mai frumoasă bazăa de natație din România!”
, a declarat  primarul Cristian Stan

Alături de  târgovișteni a fost și executivul Primăriei municipiului Târgoviște : primarul Daniel Cristian Stan, viceprimarul Monica Ilie, consilierul primarului,  Cosmin Bozieru, într-o zi specială, la o sărbătoare a mișcării.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google