JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Jurnaliştii dâmbovițeni au tras focuri de armă!

Autor:

Data: 2 aprilie 2018, 17:05

Premergător Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița a organizat luni, 2 aprilie 2018, în poligonul de tragere   al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri,  competiția sportivă destinată jurnaliștilor dâmbovițeni , ,,Cupa Presei la TIR”.

Acest eveniment a devenit deja tradiție. Gazde au fost colonelul Viorel Matei inspector şef IJJ Dâmboviţa şi lt.col. Teodor Cernat – comandantul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri.

 Jandarmii  de la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi de la Ochiuri sub directa coordonare  a lt.col. Teodor Cernat – comandantul Centrului  au desfășurat  și un  exercițiu demonstrativ.

După un scurt instructaj cu privire la măsurile obligatorii pentru prevenirea accidentelor, jurnaliștii s-au așezat pe aliniamentul de tragere cu pistolul Carpați calibrul 7,65 mm, pentru a-și testa abilitățile de buni trăgători, în ținta piept cu cercuri, la o distanță de 15 metri.

La finalul concursului, rezultatele au fost următoarele:

Locul I –  Gabriel Cristache- 53 de puncte

Locul II –  Petre Cristin- 51 de puncte

Locul III- Florian Radu-  39 de puncte

 Vestitorul Păcii  a fost Mihaela  Ciobănoiu.

Totodată jurnaliștii dâmbovițeni au putut testa  și pistolul  mitralieră cu îmbunătățiri, calibrul 7,62 mm .

Cei mai buni trăgători au primit drept recompensă diplome și cupe, reprezentanții Jandarmeriei le-au mulțumit tuturor jurnaliștilor pentru participare și pentru contribuția adusă în promovarea imaginii instituției.

 Jandarmii au făcut și un exercițiu  privind coborârea în rapel de pe turnul de instrucţie .

 Ca în fiecare an, jurnaliştii au avut din nou prilejul de a demonstra pregătirea  și în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători. Competiţia s-a înscris în cadrul acţiunilor dedicate sărbătoririi a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei  Române (3 aprilie 1850).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google