JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.Un secol de la Unirea Basarabiei cu România, sărbătorit la Aninoasa

Autor:

Data: 28 martie 2018, 15:24

Împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, celebrată la data de 27 martie, a fost  marcată marți, 27 martie și de către TSD Aninoasa .  Totodată  s-au marcat 100 de ani  și de la concertele lui George Enescu la Chișinău, ascultându-se  acordurile celui mai important muzician roman.

  Câteva zeci  de tineri social-democrați, și nu numai, au participat cu bucurie la acest eveniment de o importanță deosebită în istoria poporului român. Evenimentul  a fost găzduit de  Centrul Turistic  Aninoasa și au mai onorat cu prezența primarul Constantin Maricescu, viceprimarul Vasile Holban, Maria Musteață – reprezentant TSD Chișinău, Corina Moraru – director Școala Gimnazială Aninoasa, Panea Denisa – reprezentant Centrul de zi Aninoasa și președintele OFSD Aninoasa, RoxanaTudor – reprezentant Centrul Turistic.   Evenimentul a fost organizat sub directa coordonare  a lui Vlăduț Niculae,  președinte PSD Aninoasa.

Unirea Basarabiei cu România a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) şi a fost în fapt reunificarea vechii provincii româneşti Basarabia, ruptă de Moldova şi alipită de Rusia în 1812.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google