JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Președintele OFL Dâmbovița, Aritina Mihai susține cu date că dâmbovițencele au spirit antreprenorial

Autor:

Data: 19 martie 2018, 20:34

Cine spune că femeile nu au spirit antreprenorial se înşală. La ultima conferință  de presă a PNL Dâmbovița, președintele OFL Dâmbovița, Aritina Mihai   a prezentat  o statistică   a firmelor și PFA-urilor din Dâmbovița care sunt conduse de femei.  Numărul femeilor implicate în afaceri   la nivelul  județului  Dâmbovița depășește 10.000.

“ Am încercat să scot câteva date  importante. Astfel,  în județul Dâmbovița, dintr-un total de firme active  la data de 01.01.2018, de 12.477, aparțin femeilor un număr de 4844 de firme, deci un procent de 33%.

 Separat de firme,  sunt PFA-uri în județ, 11.695 din care 5429  aparțin femeilor, un procent de 41%. Se vede aici activitatea  de mic comerț cu care se ocupă femeile. Media pe țară a firmelor în care acționar  principal  sunt femeile este de 33, 82. M-am bucurat că județul nostru este pe medie în condițiile în care nu beneficiem de o  industrie ușoară…

 Așteptăm în continuare gândurile femeilor  din Dâmbovița dar și inițiative… ne-am bucura  foarte mult să ni se alăture toate doamnele  ”, a afirmat președintele OFL Dâmbovița, Aritina Mihai  

 Cele mai multe  femei au buticuri (comerţ) şi service-uri auto, potrivit datelor oferite de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google