JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ÎN ATENȚIA  TÂRGOVIȘTENILOR: 31 martie – ultima zi de plată a impozitelor și taxelor locale, cu bonificație

Autor:

Data: 19 martie 2018, 17:39

Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința contribuabililor că termenul de plată a impozitelor și taxelor locale, aferente semestrului I, este 31martie 2018. Pentru că această zi este sâmbăta (zi nelucrătoare), se vor considera în termen și plățile efectuate în data de 02.04.2018. Tot până la această dată, dacă achitați pentru întregul an impozitul pe clădiri, terenuri șimijloace de transport, beneficiați de bonificație de 10%.

Amintim că obligațiile aferente bugetului local al Municipiului Târgoviște se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.

 Programul de încasări la ghișeele Serviciul de Impozite și Taxe Locale, str. Poet Grigore Alexandrescu, bl. E4, parter este :

Luni, Marți, Miercuri, Vineri 800 – 1630

                                              Joi          800 – 1830

 

Primarul municipiului Târgoviște

Daniel Cristian Stan

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google