JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Bătaie între suporterii Petrolului Ploiești și jandarmii dâmbovițeni

Autor:

Data: 18 martie 2018, 19:53

Sâmbătă, 17 martie 2018, stadionul din localitatea dâmbovițeană Aninoasa, s-a transformat într-un adevărat câmp de luptă între suporterii echipei Petrolul Ploiești și jandarmii dâmbovițeni. Aproximativ 500 de „lupi galbeni” au debarcat pe stadionul de la Aninoasa unde au creat haos.

Sursa video: http://fotbaljudetean.info

Bătaia a început la câteva minute după startul meciului. S-au împărțit lovituri de ambele părți, de o violență extremă.

Un jandarm lovit cu picioarele de o femeie din galerie, un steward cu fața tumefiată, copii plângând înspăimântați,Dotați cu bastoane, scuturi, câini, jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti,veniți în sprijinul jandarmilor dâmbovițeni, au împrăștiat într-un final gaze lacrimogene, care i-au doborât pe mulți dintre ultrași. Unii au ajuns în dube, alții la Ambulanță, cu capete sparte și haine rupte, vărsându-și furia chiar și pe președintele petrolist Cristi Vlad, devenit ținta loviturilor.

Turbați de-a binelea, „lupii” din tribune au forțat intrarea pe teren, peste jucători, distrugând o porțiune din gardul despărțitor. Zeci de pietre și sticle au zburat în direcția jandarmilor, care au reușit până la urmă să calmeze situația. La final, fanii petroliști s-au certat între ei, pe motiv că nu au fost solidari, altfel i-ar fi copleșit pe jandarmi.

În final, partida de fotbal dintre FC Aninoasa și Petrolul Ploiești s-a încheiat cu scorul de 1-7, în favoarea prahovenilor, victoria contand pentru etapa a XVI-a a seriei a III-a din liga a III-a.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google