JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  În 2018, aparatură nouă pentru Secțiile Cardiologie, Recuperare Medicală și Gastroenteorogie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște

Autor:

Data: 1 martie 2018, 12:26

Pe lista de investiții pentru anul 2018 , a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște,se regăsește cu prioritate  și dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație pentru buna desfășurare a actului medical în mai multe  secții și anume: Cardiologie, Recuperare Medicală,Gastroenteorogie. Doctorul Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște a prezentat  lista de aparatură necesară pentru  pentru secțiile amintite mai sus.  

La Secția Recuperare Medicală,  aparatura medicală de acum are o vechime de aproximativ 40 de ani.  Problemele din sistemul de sănătate sunt multe, însă dacă  dacă există unitate şi o colaborare bună la nivel administrativ, să  va reuși  îndeplinirea obiectivelor propuse   și asigurarea   unor condiţii  de înaltă calitate celor care ajung la un moment dat pe patul de spital.

Doctorul Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște  a sublinat ideea  că dotările pe care le va face vor îmbunătăţi actul medical.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google