JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Revelionul  de la Voinești cu peste 300  de invitaţi, o petrecere pe cinste 

Autor:

Data: 2 ianuarie 2018, 14:23

 Tradiția, păstrată cu sfințenie  de mai bine  10 ani , ne-a confirmat  încă odată că  localitatea  dâmbovițeană Voinești , găzduiește cele mai reușite petreceri de sfârșit de an. Astfel, și anul acesta  peste 340 de   persoane  alături de edilii localității au sărbătorit  Anul Nou -2018,  într-un mod autentic românesc unde s-a dansat până după răsăritul soarelui.  Petreacerea  de Revelion de la Voinești  a fost  făcută celebră de primarul comunei Voineşti, Sandu Gabriel şi viceprimarul Constantin Claudiu Popa şi o echipă de oameni plini de viață care se ocupă de toate pregătirile. A fost o petrecere autentic românească şi asta pentru că de când intrai în sală, simţeai că eşti roman,  drapelul României nu a lipsit   iar  decorul a mai cuprins mici decorațiuni din crenguțe de brad, baloane  colorate în alb și verde.  Petrecăreții  au avut pe ce dansa pentru că pe scenă a fost un adevărat maraton musical de dansuri tradiţionale şi ritmuri moderne, oferit de Formaţia Nae Lăutarul.

 Şi ca să aibă cu ce se răcori organizatorii le-au pregătit şampanie şi vin de producţie românească invitaţilor. Aşa că nu a avut cum să nu ţină petrecerea până în zori.  Din program nu a lipsit  un superb foc de artificii. Şi atunci când s-au săturat de dans şi s-au aşezat la mese, petrecăreţii au fost serviţi cu preparate din peşte sau porc, specifice mesei de Revelion. Toţi invitaţii şi-au făcut rezervări pentru această petrece cu mult timp înainte.  Organizatorii merită numai  aprecieri.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google