JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Deputatul Claudia Gilia: Am votat în Camera Deputaților modificarea Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale

Autor:

Data: 19 decembrie 2017, 20:17

Am votat astăzi în Camera Deputaților modificarea Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale.
Modificarea a avut ca prim obiect de reglementare modificarea art.18 alin.(2) din Legea nr.334/2006, astfel încât să fie stabilită o limită minimă a sumei alocate anual partidelor politice, respectiv 0,01% din veniturile prevăzute în bugetul de stat.O altă modificare importantă care contribuie la valorizarea principiului egalității de șanse este reprezentată de reglementarea legislativă prin care se dispune: “Pentru partidele politice care promovează femei pe listele electorale pe locuri eligibile, suma alocată de la bugetul de stat va fi majorată dublu proporțional cunumărul mandatelor obținute în alegeri de candidații femei.”
Sub reprezentarea femeilor în politica românească este o certitudine și o arată procentele de reprezentare a acestora în organismele alese (Parlament, autorități publice locale, Parlamentul European).
Practica, chiar a statelor cu democrații consolidate, a arătat că procentul femeilor aflate în forurile decizionale ale instituțiilor politice nu va crește fărăreglementarea unor măsuri specifice.Parlamentul României a făcutastăziîncă un pas pentru o reprezentare corectă a femeilor în organismele alese.

Claudia GILIA, deputat PSD

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google