JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Colonelul Matei Viorel Dumitru – numit astăzi inspector șef al I.J.J. Dâmbovița

Autor:

Data: 18 decembrie 2017, 16:32

  În urma promovării concursului de ocupare a funcției de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, col. Matei Viorel Dumitru a fost numit astăzi, oficial, în această funcție. Pentru acest eveniment, din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat col. Medvichi Cezar, adjunctul inspectorului general.

Cu acest prilej, inspectorul șef a adresat un mesaj tuturor celor prezenți:

„Încep prin a vă mulțumi pentru prezența dumneavoastră astăzi, cu acest prilej care are o însemnătate deosebită pentru mine.

Numirea mea în funcția de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița mă onorează și mă responsabilizează deopotrivă.

Am convingerea că prin muncă susținută, profesionalism și credință vom obține rezultate pozitive în activitate, aducându-ne astfel contribuția la modernizarea instituțională și la creșterea gradului de încredere a populației în Jandarmeria Română.

Matei Viorel – Dumitru

În relațiile cu celelalte autorități din județul Dâmbovița vom da dovadă, ca și până acum, de corectitudine, colegialitate și onestitate, fără a face rabat de la nici un efort pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor județului.

În încheiere, vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din unitate, atât celor prezenți în sală, cât și clor aflați la datorie, pentru dăruirea dovedită pe timpul  îndeplinirii activităților și misiunilor și totodată să îi asigur că vor găsi în mine același coleg și prieten ca și până acum”.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google