JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 19 cupluri din Răzvad care au aniversat 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de Primărie

Autor:

Data: 15 decembrie 2017, 22:28

Administrația de la Răzvad  continuă  tradiția  și a recompensat  longevitatea în căsnicie.  A fost organizată o nouă ceremonie de premiere a cuplurilor care au împlinit cinci decenii de căsnicie.  Evenimentul a început cu un mic concert de colinde susținut de Florin Stoicescu și Nicolae Cârstea.

Ziua  de vineri   a fost una specială pentru 19 familii din comuna Răzvad. Primarul Emanuel Spătaru și viceprimarul Ionela Șerban i-au felicitat și le-au înmânat câte o Diplomă de Excelență și un premiu în bani, în valoare de 300 de lei. Doamnele au primit și flori.  Nu a lipsit tortul  pentru sărbătoriți. Printre invitați s-au numărat și consilieri locali  ai comunei Răzvad care au ținut  ca acest eveniment să devină tradiție. Pentru prima dată cuplurile de aur au fost premiate la Răzvad în anul 2016.

 La final cu toți au ciocnit o cupă de șampanie și au mâncat o felie de tort.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google