ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Crucea Roșie Dâmboviţa duce daruri în localităţile dâmboviţene

Autor:

Data: 6 decembrie 2017, 12:09

Crucea Roșie  Dâmboviţa  a pornit  la drum, în prag de sărbători, cu daruri pentru familiile și persoanele singure din categoria celor defavorizate. 800 de pachete cu alimente , pregătite de Crucea Roşie Dâmboviţa vor ajunge în 80 de localităţi dâmboviţene.

„Caravana de Crăciun a Crucii Roșii” a poposit miercuri de dimineaţă  în comuna dâmboviţeană  Dragomireşti  pentru a duce semenilor aflați în nevoi, un strop de bucurie.  Directorul Crucii Roşii Dâmboviţa a ţinut să sublinieze  că aceste pachete au fost făcute cu sprijinul CJ Dâmboviţa.

Primarul comunei Dragomireşti, Dragoş Vlădulescu a ţinut să mulţumească conducerii Crucii Roşii Dâmboviţa pentru buna colaborare.

 Următoarea  oprire a „Caravanei de Crăciun a Crucii Roșii” a  fost în comuna dâmboviţeană Tătărani.

 Primarul comunei Tătărani, Constantin Pătru a ţinut să puncteze că ajutorul venit din partea  Crucii Roşii Dâmboviţa  este bine venit pentru persoanele sau familiile defavorizate  din localitate.

Pe baza documentelor şi anchetelor sociale, s-a stabilit numărul de beneficiari ai acestei campanii derulată de Crucea Roşie Dâmboviţa în 80 de localităţi  dâmboviţene.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google