JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Primăria Târgovişte  reuşeşte  să finalizeze cu succes cele 13 locuri  de joacă

Autor:

Data: 15 noiembrie 2017, 12:19

Administraţia târgoviştenă  reuşeşte să implementeze cu succes proiectul cu finanţare din bugetul local, privind realizarea celor 13  locuri de joacă. În această săptămână se vor da în folosinţă  alte trei locuri de joacă . Primarul municipiului Târgovişte , Cristian Stan a făcut o vizită de lucru la locul de joacă de pe strada George Cair, unde se fac ultimele lucrări de finalizare a investiţiei. Este un loc de joacă modern. În această zonă, municipalitatea  a răspuns prompt şi solicitărilor venite din partea locuitorilor de a mări numărul locurilor de parcare:” Este vorba despre un nou loc de joacă în suprafaţă de  aproximativ 400 de mp… În această zonă, la cererea  cetătenilor s-a mărit şi parcarea,  s-a suplimentat cu câteva locuri de parcare . În această săptămână vor fi finalizate încă trei locuri de joacă “, a afirmat primarul Cristian Stan.

 Alături de primarul Cristian Stan au mai fost viceprimarii Monica Ilie şi  Cătălin Rădulescu, consilierul primarului, Cosmin Bozieru şi directori din cadrul Primăriei Târgovişte.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google