JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Deputatul PSD Dâmbovița,  Corneliu Ștefan: Modificările Codului fiscal și beneficiile acestora

Autor:

Data: 13 noiembrie 2017, 10:59

Deputatul PSD Dâmbovița,  Corneliu Ștefan  a explicat pe larg  principalele  modificări ale  Codului fiscal în cadrul unei conferințe de presă.

Parlamentarul dâmbovițean, Corneliu Ștefan a venit în cadrul conferinței și  cu exemple   privind aplicarea  modificărilor Codului fiscal,  începând cu 1 ianuarie 2018.

Mai mult, deputatul a spus că promovarea acestui act normativ este determinată în principal de necesitatea implementării măsurilor din domeniul fiscal cuprinse în programul de guvernare al PSD , a elaborării Legii bugetului asigurărilor sociale de stat și a Legii bugetului de stat pentru anul 2018, a asigurării predictibilității cadrului fiscal aplicabil pentru anul 2018 pentru mediul de afaceri și a introducerii unor măsuri de consolidare a încasărilor din domeniul impozitului pe veniturile microîntreprinderilor și TVA.

Corneliu Ștefan a susținut că măsurile fiscale adoptate miercuri de Guvern sunt sustenabile și vor produce efecte pozitive pentru România.

Săptămâna  trecută  a fost adoptată Ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului fiscal. Actul normativ prevede şi transferul contribuţiilor de la angajator la angajat şi scăderea impozitului pe venit de la 16% la 10%. Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, adoptată de Guvern în data de 8 noiembrie, a fost publicată vineri, 10 noiembrie 2017, în Monitorul Oficial.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google