JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Foto. O nouă parcare modernă a fost realizată în spatele blocurilor de la intersecţia străzilor I.E. Florescu cu Aviator Negel din Târgoviște

Autor:

Data: 26 octombrie 2017, 12:07

Administrația municipiului Târgoviște a mai finalizat o investiție importantă. Este vorba despre noua parcare din spatele blocurilor de la intersecţia străzilor I.E. Florescu cu Aviator Negel.

Peste 2.000 de metri pătraţi au fost asfaltaţi și s-au amenajat 40 de locuri de parcare, s-au montat nouă stâlpi de iluminat public, s-au efectuat lucrări de preluare a apelor pluviale și s-au ridicat la cotă căminele. Lucrările au fost executate de SC Municipal.

Primarul Cristian Stan a făcut o vizită la noul obiectiv realizat. Au mai fost prezenți:viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, consilierul primarului Cosmin Bozieru și alți directori:”Ne aflăm în parcarea blocurilor de la intersecţia străzilor I.E. Florescu cu Aviator Negel. Este o parcare realizată de administrația public locală. Era o zonă cu foarte multe garaje care necesita lucrări ample de intervenție. La momentul de față avem 40 de locuri de parcare noi. Este o zonă care nu a fost cuprinsă în PIDU.”, a declarat primarul Cristian Stan.
Autoritățile speră ca vremea să le mai permită ca să mai poată executa lucrări importante ce vizează infrastructura rutieră a municipiului Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google