JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ședința extraordinară a CJ Dâmbovița din data de 24.10.2017

Autor:

Data: 24 octombrie 2017, 16:08

În conformitate cu art. 94 (2) şi (3) din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, modificată şi completată, se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa în şedinţă extraordinară în data de 24.10.2017, ora 14:00, care se va desfăşura în „Sala Unirii” a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziționarea de active fixe (Rulou automatizat tip cortină pentru uși acces) necesare Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” în anul 2017.
Prezintă: Cîrstina Ovidiu – manager
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea înfrățirii județului Dâmbovița din România cu Raionul Căușeni din Republica Moldova.
Prezintă: Ivanov Oana – șef birou
3. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 285/13.10.2017 privind componența delegației Consiliului Județean Dâmbovița, care
se va deplasa în Republica Moldova, Raioanele Ialoveni și Ștefan Vodă, în perioada 26 – 29 octombrie 2017.
Prezintă: Ivanov Oana – șef birou
4. Proiect de hotărâre privind eliberarea unei Licențe de traseu prin curse regulate pentru transport persoane pe trasee ce fac parte din Programul de transport județean 2014 – 2019.
Prezintă: Cîrstoiu Jean – director general adjunct
5. Proiect de hotărâre privind eliberarea unor Licențe de traseu pentru transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a județului Dâmbovița.
Prezintă: Cîrstoiu Jean – director general adjunct
6. Proiect de hotărâre pentru aprobarea Notei de Fundamentare la obiective de infrastructură în vederea includerii acestora pe lista de investiţii în anul 2017.
Prezintă: Dinu Vasile – director general
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Raportului justificativ final al cheltuielilor aferente programului ,,Tabără pentru elevii din Raionul Ialoveni, Republica Moldova – 2017” şi de realizare a activităților cuprinse în Acordul-cadru de finanțare.
Prezintă: Stoica Dorina – director executiv
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea plății cotizației pentru anii 2016-2017 către Asociația Peșterilor Turistice din România „RosCaves”.
Prezintă: Stoica Dorina – director executiv
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici estimați și devizul general pentru obiectivul de investiții „Proiectare și construcție clădire pentru obiectivul Stație de producere a oxigenului medicinal” – Spitalul Județean de Urgență Târgoviște.
Prezintă: Dumitrescu Claudiu – manager
10. Proiect de hotărâre pentru actualizarea Notei de Fundamentare aferentă obiectivului de investiții „Stație de producere a oxigenului medicinal” – Spitalul Județean de
Urgență Târgoviște.
Prezintă: Dumitrescu Claudiu – manager
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al județului la 30.09.2017.
Prezintă: Marin Silviana Ecaterina – director executiv
12. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2017.
Prezintă: Marin Silviana Ecaterina – director executiv
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea achiziționării serviciilor de consultanță și asistență tehnică pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a documentațiilor de atribuire -proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din județul Dâmbovița, în perioada 2018-2023, precum și aprobarea Caietului de sarcini și a Strategiei de contractare pentru contractul de Achiziție publică de servicii.
Prezintă: Antonescu Marin – administrator
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea ,,Regulamentului de organizare și funcționare a serviciului de salubrizare în județul Dâmbovița”.
Prezintă: Antonescu Marin – administrator
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea ,,Normelor privind obligațiile și responsabilitățile care revin persoanelor fizice și juridice pentru menținerea unui mediu de viață sănătos”.
Prezintă: Antonescu Marin – administrator
16. Diverse.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google