JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Până la sfârșitul anului 2017, zona Moroeni-Padina- Peștera, primește statutul de staţiune de interes naţional

Autor:

Data: 18 octombrie 2017, 13:55

Demersurile susținute ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi ale Primăriei Moroeni, necesare pentru atestarea zonei Moroeni – Padina-Peştera ca staţiune de interes naţional, s-au concretizat. După mulţi ani în care doar s-a discutat despre atestarea staţiunii de interes naţional Moroeni- Padina- Peştera, acum, CJ Dâmbovița a făcut paşi concreţi şi cel mai probabil, în următoarele două luni se va aproba o hotărâre de Guvern prin care zona Moroeni- Padina- Peştera o să fie atestată ca staţiune de interes naţional.

Președintele CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea ne-a confirmat faptul că lucrurile sunt clare și că zona Moroeni- Padina- Peştera o să fie atestată ca staţiune de interes naţional în cel mai scurt timp.
La începutul lunii octombrie, în cadrul Ministerului Turismului, s-a întrunit Comisia de evaluare a documentaţiilor depuse pentru avizarea staţiunilor turistice de interes naţional.

După ce a fost analizată și documentația depusă de Consiliul Județean Dâmbovița pentru atestarea staţiunii de interes naţional Moroeni- Padina- Peştera și a primit aviz favorabil dar și după vizita în teren a delegaţiei Ministerului Turismului ce a avut loc la începutul acestei săptămâni,16-18 octombrie 2017, în zona Moroeni-Padina- Peștera, s-a dat aviz favorabil pentru atestarea Staţiunii de Interes Naţional Moroeni- Padina- Peştera.
Următorul pas este redactarea de către Comisia de specialitate a Ministerului Turismului, a unui proces verbal detaliat care va sta la baza promovării unei hotărâri de Guvern prin care zona Moroeni- Padina- Peştera să fie atestată ca staţiune de interes naţional.
Dezvoltarea zonei Moroeni – Peştera – Padina a fost, este şi va rămâne una dintre preocupările de bază ale conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Și deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a susținut eforturile CJ Dâmbovița și ale Primăriei Moroeni în vederea obținerii statutul de staţiune de interes naţional Moroeni- Padina- Peştera.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google