JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A salvat vieți timp de 30 de ani, iar acum, Luca Dorin are nevoie ajutor. „Doneză sânge pentru că salvezi o viaţă“

Autor:

Data: 12 septembrie 2017, 9:22

Cu toţii trebuie să ne unim forţele şi să-l ajutăm pe Luca Dorin, un om care de-a lungul celor 30 de ani de activitate la Staţia de Ambulanţă Moreni a salvat zeci de mii de vieţi omeneşti. Luca Dorin, ambulanţier la Staţia Moreni, a fost depistat în urmă cu un an că suferă de o boală destul de gravă. Bărbatul şi-a căutat sănătatea prin spitalele din Capitală .

Acum, Luca Dorin are nevoie de sânge. Este nevoie de grupa de sânge A2, cu Rh negativ . Cei care doresc să doneze sânge pentru Luca Dorin o pot face la Centrul de TransfuzieTârgovişte .
Salvarea oamenilor din situaţii critice, uneori la limită este profesia, crezul şi menirea lui Luca Dorin, de mai bine de 30 de ani . Când suna alarma sau telefonul,se urca în maşinile gata pregătite: o nouă misiune de intervenţie rapidă şi transportul răniţilor sau bolnavilor la primul spital. El este unul dintre oamenii care a salvat şi îşi doreşte să mai salveze vieţi.

El este un om anonim, dar şi erou, căruia mulţi pe care i-a salvat, au uitat să-i trimită un gând bun, o mulţumire. Acum este momentul, să-i fim recunoscători lui Luca Dorin: „Doneză sânge pentru că salvezi o viaţă.“

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google