JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Camping Zănoaga îşi aşteaptă  turiştii

Autor:

Data: 8 august 2017, 9:34

Situat la intrarea în Cheile Zănoagei, în vecinătatea Lacului Bolboci, Campingul Zănoaga este locul ideal pentru iubitorii de munte şi amatorii de drumeţii. Aceştia pot fi găzduiţi în cele 14 căsuţe ale campingului, dar sunt bineveniţi şi cu rulota sau cortul.  Locurile de campare au acces la grupurile sanitare şi posibilitatea de racordare la reţeaua de energie electrică.

     Facilităţile oferite de Campingul Zănoaga constau în: acces la grătar şi terasele amenajate pentru servit masa, la grupurile sanitare sau racordarea la reţeaua de energie electrică.

Zona este liniştită, propice jocului în aer liber sau drumeţiilor în alte puncte turistice din zonă: Lacul Scropoasa, Cascada 7 Izvoare, barajul Bolboci, Turbăria Lăptici, Peştera Ialomiţei şi alte minunăţii ale naturii.

Rezervările se fac  la tel. 0735.506.111, pe office@carpatmontana-serv.ro sau pe www.turistinfo.ro Tarifele pentru o noapte de cazare sunt următoarele:

  • 50 lei/casuţa/noapte
  • 25 lei/rulota/noapte
  • 20 lei/cort 3-4 pers/noapte
  • 15 lei/cort 1-2 pers/noapte

Mai multe informaţii se pot obţine şi de pe site-ul www.carpatmontana-serv.ro sau de pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Camping-Zanoaga

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google