JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO.  Primăria Pucioasa  vine în sprijinul cetățenilor aflați în căutarea unui loc de muncă

Autor:

Data: 13 iulie 2017, 13:21

Primăria Pucioasa este preocupată și de rezolvarea problemelor sociale cu care se confruntă locuitorii orașului. Concret,  autoritățile locale  si-au propus să vină în sprijinul celor în căutarea unui loc de muncă  dar și în sprijinul angajatorilor, realizând o bază de date cu cei ce caută un loc de muncă. Locuitorii orașului Pucioasa  sunt așteptați la sediul Primăriei Pucioasa cu un Curriculum Vitae (CV):

Ne-am apucat să construim o bază de date a celor care  nu dețin un loc de muncă sau a celor care dețin și vor să-l schimbe.  Pe adresa Primăriei Pucioasa au venit în ultima perioadă tot mai multe solicitări. Cred că vom avea primul beneficiar al ajutorului de minimis, un investitor care va face o investiție masivă și are nevoie astăzi de 20 de muncitori necalificați.  A apărut o firmă turcească care face o fabric de detergenți , vrea oameni calificați, necalificați…  Nu era treaba noastră dar vrem să fim o interfață între angajat și angajator.  Să le ușurăm accesul către locurile de muncă  și totodată să le oferim angajatorilor o bază de date cât de cât completă…  Dacă la începutul mandatului aveam peste 258 de beneficiari la ajutorul social, astăzi mai avem în jur de 58…”, a declarat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

CV-urile pot fi depuse de Luni până Joi, în intervalul orar 8.00-16.30 și Vineri – 08.00-14.00, la CIC sau Serviciul de Asistență Socială.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google