JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consiliul Local Ocniţa, reunit în şedinţă ordinară

Autor:

Data: 28 iunie 2017, 12:39

Consiliul Local Ocniţa s-a reunit în şedinţă ordinară pe data de 27 iunie 2017. Iniţial pe ordinea de zi au trei puncte însă aceasta a fost suplimentată cu încă un punct . Prezent la şedinţă a fost şi primarul Eduard Barcău.
Au fost prezenţi în sală 10 consilieri, doi au absentat nemotivat iar al treilea şi-a motivat absenţa prin faptul că participă la un cursu.
Primul punct de pe ordinea de zi a vizat proiectul de hotărâre privind dezbaterea unor imobile aflate în domeniul privat al comunei Ocniţa.Cu unanimitate proiectul a trecut.
Punctul doi de pe ordinea de zi s-a referit la trecerea din domeniul public în domeniul privat al comunei Ocniţa a terenului aferent Federalcoop Gura Ocniţei pe care se află amplasată clădire Complex comercial. Acest punct a stârnit discuţii între consilierii PSD şi PNL. În final proiectul a picat cu şapte voturi pentru din partea PSD şi trei abţineri de la PNL. Pentru a trece acest proiect era nevoie de două treimi din voturile consilierilor.
Al treilea proiect care a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi a vizat exprimarea acordului pentru executare lucrări de reabilitare staţie de protecţie catodică , strada Principală,nr.220, Scoala Gimnazială Ocniţa,localitatea Ocniţa.Cu unanimitate proiectul a trecut. La Diverse s-au discutat lucruri importante pentru comuna Ocniţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google