JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Deputatul PSD, Corneliu Ștefan: Cel mai important este să punem în aplicare  programul de guvernare la nivel național, județean și local

Autor:

Data: 25 iunie 2017, 11:45

Parlamentarul PSD Dâmbovița, Corneliu  Ștefan  a afirmat în cadrul unei conferințe  că legea salarizării unitare reprezintă un pas important către integrarea reală a României în UE, va conduce la eficientizarea sistemului de salarizare în domeniul public și la creșterea netă a veniturilor românilor.

Prin această lege reușim să eliminăm inechitatea în ceeea ce privește  drepturile salariale în domeniul public. Prin aplicarea acestei legi ne apropiem de nivelul  existent în țările din vestul Europei. În acest domeniu cred că am intrat pe domeniul normalității  ”, a afirmat deputatul Corneliu Ștefan

Deputatul Corneliu Ștefan a mai spus  că  la acest moment, cel mai important este să se pună în aplicare  programul de guvernare la nivel național, județean și local:

Pentru noi parlamentarii și toți aleșii locali ai PSD, cel mai important este să punem în aplicare  programul de guvernare la nivel național, județean și local.Avem un program de guvernare bine structurat  , prezentat în campania electorală și pentru președintele  PSD dar și pentru noi, acestea sunt lucrurile de care ne vom ține.  ”, a mai spus deputatul Corneliu Ștefan.

 Deputatul Corneliu Ștefan are încredere că programul de guvernare al PSD, va fi aplicat punct cu punct

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google