JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spitalul Orășenesc Pucioasa, reabilitat prin  POR 2014-2020

Autor:

Data: 22 iunie 2017, 13:46

Administrația din orașul Pucioasa lucrează ca la carte privind întocmirea proiectelor cu finanțare europeană. Chiar edilul  Constantin Ana a spus că  se respectă  toate cerințele conform ghidurilor de finanțare pentru a nu avea probleme în obținerea  finanțării.

În acest sens a fost nevoie să se modifice titulatura a două proiecte ce sunt întocmite pentru a obține finanțare prin POR 2014-2020.

 Au fost și ceva nelămmuri în rândul unora dintre consilieri, crezând    că se modifică și obiectivele  proiectului de la Spital.

Imediat primarul Constantin Ana a dat explicațiile necesare privind această modificare. Mai mult, edilul Constantin Ana  a spus că are în vedere și realizarea unei expertize privind realizarea unor investiții importante și la Secția de Psihiatrie Pucioasa.

 În Consiliul Local Pucioasa  cu unanimitate de voturi a fost aprobat  proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării denumirii următoarelor obiective de investiţii: – Consolidare, modernizare şi creşterea eficienţei energetice a Spitalului Orăşenesc Pucioasa, judeţ Dâmboviţa în Creşterea Eficienţei Energetice la Spitalului Orăşenesc Pucioasa și  Amenajare complexă zona Moţăianca în Creare zonă de agrement „ MOŢĂIANCA ” în staţiunea balneoclimatică Pucioasa.

Cele două proiecte a căror denumire a fost modificată  sunt depuse pe POR  în vederea obținerii finanțării necesare.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google