JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Spectacolele continuă în ultima zi a Festivalului Internațional  Babel

Autor:

Data: 11 iunie 2017, 13:35

Festivalul Babel  a ajuns la final. Duminică, 11 iunie este ultima zi din festival.  După cum ne-au obișnuit organizatorii, a avut loc și ultima întâlnire dintre actori și presă. Sâmbătă, a fost  o  zi foarte plină: workshop-ul lui Aleksandar Ivanovski care a reconstruit punțile dintre sine și lume; spectacolul 20 de tăceri – o coproducție a groupe Karol Karol din Franța împreună cu Teatrul Tony Bulandra. Un om contemplă spațiul cosmic, planetele și stelele. Este un studiu al înțelegerii umane asupra infinitului, eternității, nimicniciei și a altor lumi. Și ceea ce, în general, numim „înțelegere” este „să începem să știm ceea ce nu știm”. Gazda întânirii Babel de duminică a fost Diana Sârbu, Marketing&PR Teatrul Tony Bulandra Târgoviște.

Pe Platoul Prefecturii  a avut loc un recital, al companiei ITRAN din Algeria și două concerte susținute de o trupă -1000facez din Republica Moldova și White Mahala.  Impreșiile aristilor au fost la superlativ.

În Sala Mare,  s-a jucat Salonul nr. 6 , un spectacol care s-a născut din curajul de a lupta pentru o lume mai bună și este un „afront” adus renunțărilor la vis. 

 Program Festivalul Babel, Duminică, 11 iunie

18:00 – Muzeul de Istorie, Oedipus – Cei care vor să ştie, regia: Jinah Choi, Nolddang Theatre Company, Coreea de Sud; 1h 10 min.

20:00 – Sala Mare, Corul Orfanilor, regia: Jerzy Zoń, Teatr KTO, Polonia; 55 min.

23:00 – King Pub, Petrecere Network

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google