JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. LA FESTIVALUL BABEL O NUMEROASĂ PARTICIPARE INTERNAȚIONALĂ!

Autor:

Data: 10 iunie 2017, 18:33

Ospitalitatea, organizarea foarte bună, facilități desăvârșite pentru desfășurarea spectacolelor de teatru  și concertelor. Acestea sunt impresiile invitaților de peste hotare care au participat la Festivalul Babel. Nu le-am  spunem noi ci și le-au exprimat personal, actorii  în cadrul  întâlnirilor  Babel cu presa. Actorul  Liviu Cheloiu  este gazda întâlnirilor Babel dintre actori și presă.

 La întâlnirea  Babel  din cea de-a noua zi a Festivalului s-a discutat  despre  spectacolele ce au avut loc vineri în cadrul Festivalului  Babel. Vineri a fost una dintre cele mai muzicale, pentru că s-a  vizionat spectacolul celor de la Dram Teatro, 5 by 5, un musical alcătuit din tablouri care înglobează renumite partituri ale genului. Iluzionistul a reprezentat, de asemenea, o trezire la realitate, iar spectacolul Kyz Zhibek din Kazahstan a fost cuceritor pentru că a reprezentat întâlnirea cu o cultură, atât de îndepărtată și, în egală măsură, de specială.

Sâmbătă și duminică sunt ultimele zile din Festivalul Babel, cu totul și cu totul speciale.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google