JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Snoave și clovnerii – babelonii

Autor:

Data: 6 iunie 2017, 14:00

Send in the clowns!…. aduceți clovnii, despre asta a fost ziua de ieri, despre asta este ziua de astăzi. Despre clovnii care vin la momentul potrivit pentru a te înveseli, pentru a te face să uiți de toate pățaniile zilei. Clovnii un termen general… pentru că și Taraful de la Gorj a generat o veselie și o bună dispoziție generală. Peste 1000 de oameni au fost prezenți pe Platoul Prefecturii și au dănțuit în hore. Înainte de acest concert de muzică autentic românească, spectacolul Morfina a fost o demonstrație de teatru autentic rusesc renumit pentru cele mai ridicate cote ale trăirii scenice. Adam Read ne-a spus un basm, inspirat din Alice în Țara Minunilor, despre timp și repetabilitatea lui.

Astăzi, de la 17:30, tot un fel de clovni veți vedea în spectacolul Circus Mundi, marca trupei de teatru Auăleu din Timișoara; spectacol cu actori, saltimbanci și muzicieni,  în care veți putea urmări numere senzaționale, precum ÎMBLÂNZIREA DE FEMEI, DRESURA DE BĂRBAȚI, PARADA MORAVURILOR OMENEȘTI, OMUL INVIZIBIL, FREAK SHOW-URI, HOCUS POCUS-URI și multe alte nemernicii….

În Sala Mare, de la orele 19:00, Edmond este producția cu care Teatrul Municipal Baia Mare vine la Târgoviște. Mesajul pe care au să-l transmită este acela că speranța în mai bine este motorul care ne face să continuăm în ciuda tuturor nemulțumirilor.

De la ora 21:00, Teatrul Nikoli din Polonia prezintă Vechiul porumbar, un spectacol despre marginalizații societății și despre umanitatea care locuiește chiar și în cele mai mizere spații.

Pe Platoul Prefecturii, concertele continuă: în această seară, Lazuz, trupa israeliană care o are pe cunoscuta solistă Tula în componență. Ritmuri cuceritoare!

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google