JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Zgomote și „liniști”

Autor:

Data: 5 iunie 2017, 13:41

Duminică a trecut, luni a început… în Babel, noi dărâmăm mitul legat de această zi; nu este deloc cea mai grea ci, după un întreg weekend la teatru, rămânem tot aici, pentru că avem de spus povești atât de frumoase, așa cum a fost și cea a Companiei Funamviolistas despre trei femei care și-au regăsit sensul prin muzică, prin ceea ce știau să facă cel mai bine și cu toată dăruirea.

Astăzi, continuăm să (re)găsim sensuri într-o lume care le acoperă cu noroi. În această seară, sunteți așteptați la două spectacole puternic încărcate emoțional. Este vorba despre Morfina, după Mihail Bulgakov, în regia lui Dumitru Acriș, pus în scenă la Teatrul Kurgan din Siberia. Astfel, în Sala Mare, de la ora 19:00, un suflet vă așteaptă, un suflet care posedă luciditate luciferică. Cum își va afla el liniștea?

Din motive obiective spectacolul de la ora 21:30 din Sala Studio, Zgomotul tăcerii  al ITI Algeria nu se va juca în această seară, dar va fi reprogramat pentru o dată pe care o vom anunța în prealabil.

Pe Platoul Prefecturii, de la ora 20:30, și nu 20:00, cum era anunțat inițial, Adam Read vă pregătește un alt spectacol. Ca orice clovn serios care se respectă vă va invita într-o lume care funcționează după cu totul alte legi decât cele cu care suntem obișnuiți. O ieșire din inerția care ne prinde fie că vrem, fie că nu. (Pierduta) roată a timpului (The lost wheels of time) se învârte undeva, neștiută și de neoprit.

De la ora 21:30, pe Platoul Prefecturii, uităm de orice „supărări” cu Taraful de la Gorj. Muzică autentic românească! Dansul îl faceți voi!

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google