JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Festivalul de Animație Stradală pentru Tineret – ”PUCFAST” a debutat  la Pucioasa

Autor:

Data: 1 iunie 2017, 17:03

1 iunie, este una dintre cele mai fericite zile din an pentru cei mici. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele micuţilor, de Ziua internațională a copilului, Primăria și Consiliul Local Pucioasa și Centrul Cultural  European  au pregătit prima ediție a Festivalului de Animație Stradală pentru Tineret – ”PUCFAST”. Festivaluli de Animație Stradală pentru Tineret – ”PUCFAST” a debutat  cu o paradă cu personaje din povești.

Toate activitățile au loc în Parcul Central al Orașului Pucioasa. Sunt ateliere de lucru în aer liber, de pictură, tir cu arcul, streetball, carte și povești, dar și ateliere de orientare turistică.
Nu lipsesc spectacolele  pentru copii, concerte și competiții sportive.   Distracția și voia bună sunt cuvintele de ordine.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google