Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

“Săptămâna Bucuriei”, plină  de daruri și surprize  pentru prichindei

Autor:

Data: 24 mai 2017, 14:24

În fiecare an, în prima zi de vară  se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziua în care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

Ca de fiecare dată,  OFSD Dâmbovița prin directa implicare a  președintelui  Claudia Gilia și a celorlalte doamne social-democrate,  a pregătit  o serie de acțiuni   cu ocazia  Zilei de 1 iunie.

Evenimentele organizate pentru micuți de  către OFSD Dâmbovița se desfășoară sub motto-ul “Săptămâna Bucuriei”.

 “Săptămâna Bucuriei” a  debutat   la Grădința Lazuri  . Președintele OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia și de alte doamne social-democrate au mers la Grădinița Lazuri cu daruri  și totodată cei mici s-au putut distra pe cinsete cu  îndrăgitul personaj din desene animate,  Mini.

A fost o zi specială.Tin să mulțumesc în numele doamnelor educatoare și al meu ca primar, doamnei președinte Claudia Gilia  și colegelor care au însoțit-o la această acțiune minunată.Nu este pentru prima dată  când a venit în asemenea postură. Ne bucurăm foarte mult de cadourile și surprizele pe care  le-au primit cei mici. “, a declarat primarul comunei Comișani, Ion Bătrânu

Acțiunea de astăzi este începutul  unor evenimente dedicate Zilei Copilului, pe care noi, Organizația Femeilor Social Democrate Dâmbovița  am numit-o “Săptămâna Bucuriei”. Începe astăzi, la Grădinița Lazuri, continuă  tot astăzi, la Complexul Muzeal Curtea Domnească, cu școlarii și preșcolarii de la Gura Șuții. O să mergem cu copiii de la Școala Băleni la Stațiunea Piscicolă Nucet . Mergem și în comuna Crângurile  și avem foarte multe acțiuni destinate copiilor. În această săptămână ne propunem să aducem cât mai multe zâmbete și fericire pe chipul  copiilor”, a spus Claudia Gilia, președinte OFSD Dâmbovița.

“Săptămâna Bucuriei” a  debutat   la Grădința Lazuri  și va continua și în alte localități.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google