Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Pe 31 mai, centrul mobil de donare de sânge ajunge în Târgoviște, pe platoul Prefecturii

Autor:

Data: 22 mai 2017, 13:56

Crucea Roşie Română, în colaborare cu Institutul Naţional de Transfuzie Sanguină, desfășoară în perioada 16 – 31 mai., o nouă campanie de donare de sânge în mai multe judeţe din țară. Campania “N-avem sânge” își propune creșterea rezervelor de sânge din Centrele de Transfuzie Sanguină. Timp de  două săptămâni, peste 100 de voluntari ai Crucii Roșii Române sunt pe străzile din București, Ploiești, Alexandria, Târgoviște și Buzău și încearcă să informeze și, totodată, să responsabilizeze oamenii de necesarul de sânge din România. În data de 31 mai centrul mobil de donare de sânge din București se va deplasa în Târgoviște, pe platoul Prefecturii pentru o acțiune  rapidă de donare de sânge. Mai multe informații despre această campanie au oferit Raul Pavelescu, inspector Crucea Roșie Dâmbovița și dr. Iulia Stanciu, director Centrul de Transfuzie Dâmbovița.

Statistic vorbind, o persoană are nevoie de sânge o dată la 3 secunde. În medie, în România, este nevoie de 500.000 de unităţi de sânge anual şi doar 2% din populaţie donează, în timp ce media europeană este de 10%.

Programul recoltării:

31 mai, Târgoviște – Centrul Mobil de Donare de Sânge va fi amplasat în Platoul Prefecturii, în intervalul 09:00 – 14:00

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google