JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. „Cea mai frumoasă gospodărie” din Răcari și cuplurile răcărene „de aur” au fost premiate

Autor:

Data: 20 mai 2017, 20:32

 Sala de festivități  a Liceului Teoretic   Ion Ghica”  a fost  gazda sărbătoririi cuplurilor  de aur”, care au împlinit  50 de ani  de căsătorie  în acest an  dar totodată și gazda festivității  de înmânare a premiului “Cea mai frumoasă gospodărie”. Aceste două evenimente au devenit o tradiție în orașul Răcari. Oficiile de gazdă le-a făcut edilul  Marius Caravețeanu.  Un sobor de preoți a oficiat o slujbă religioasă. Edilul Marius Caravețeanu  dar și invitații au adresat câteva gânduri  cuplurilor  de aur”. A urmat momentul plin de emoție și bucurie când edilul Marius Caravețeanu a premiat cele opt cupluri de aur”, care au împlinit  50 de ani  de căsătorie  în acest an .  Acest moment festiv a marcat la Răcari și Ziua Internațională a Familiei.  Nu au lipsit nici momentele  artistice.

Primăria Răcari și-a premiat câștigătorii concursului  „Cea mai frumoasă gospodărie”

 În același cadru festiv, primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, a desemnat  și câştigătorii concursului „Cea mai frumoasă gospodărie”. Prin concursul Cea mai frumoasă gospodărie”, început în urmă cu 9 ani, se încercă stimularea unui spirit competitiv prin promovarea, în fiecare lună, în ziarul local, a celor mai frumoase gospodării, pe localități. Rezultatele nu s-au lasat asteptate. Se observă cum de la an la an cetățenii colaborează cu administrația locală, curăţând domeniul public din faţa gospodăriei. Sunt tot mai multe spaţii  igenizate , şanţuri săpate, podeţe desfundate dar şi foarte multe gospodării cu flori plantate frumos în faţa porţii. Au fost premiate 40 de gospodării. Premiile sunt cunoscute: diplome şi unelte agricole care se acordă anual.  Concursul pentru cea mai frumoasă gospodărie din Răcari va continua, pentru că se bucură de un real succes.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google