JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu: În partid este nevoie de toți membrii astfel încât PNL Dâmbovița să devină un partid unit și  puternic

Autor:

Data: 9 mai 2017, 12:02

După cum știm ,  de săptămâna trecută, PNL Dâmbovița  are o nouă conducere aleasă prin vot.

Noul președinte al PNL  Dâmbovița, primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu , cei doi prim-vicepreședinți, secretarul general  și o parte dintre vicepreședinții PNL Dâmbpoovița,  au susținut o conferință de presă.

Președintele PNL Dâmbovița a avut un mesaj  mobilizator pentru toți liberalii dâmbovițeni.  Liderul liberal  a spus foarte clar și răspicat  că în partid este nevoie de toți membrii astfel încât PNL Dâmbovița să devină un partid unit și  puternic :

Sunt convins că în această perioadă au  mai apărut și ușoare  răni din cauza rezultatului care nu a putut mulțumi pe toată lumea  dar am convingerea că în perioada următoare, acestea vor dispărea. Am nevoie de toți membrii de partid în echipa noastră , în familia liberală dâmbovițeană, astfel încât începând de astăzi, și nu de mâine,  să facem tot posibilul să dezvoltăm PNL, să devină un partid unit, un partid puternic , un partid care să-i creeze probleme actualei  puteri. Dâmbovița are nevoie de o revigorare a dreptei, nu neapărat dreapta în sine , și societatea civilă în sine, și spun asta având în vedere mesajele pe care le-am primit atât înaintea campaniei electorale interne dar mai ales după aflarea rezultatului. Ne dorim să atragem noi membrii de partid… „, a declarat președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu.

 O altă prioritate pe agenda de lucru a noului președinte al PNL Dâmbovița, este atragerea de noi membrii în partid.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google